Antreneaza-te acasa, online, cu Neby Fitness LIVE

Antrenamentele online in perioada starii de urgenta au explodat, toti pasionatii de miscare s-au antrenat acasa iar lucrul acesta a devenit un obicei pentru cele mai multe persoane care nu simt nevoie sa revina inca la sala dar vor sa se antreneze in continuare.

Neby Fitness a reusit intr-un timp foarte scurt sa se adapteze si sa ofere posibilitatea celor care isi doresc sa se antreneze acasa, sa aiba acces la un sistem foarte usor de accesat de antrenamente online.

Cum?

Totul se intampla LIVE, dupa un calendar la care toti utilizatorii platformei au acces si care include peste 20 de antrenamente saptamanal, cu antrenori diferiti si tematici diferite. Antrenamentele LIVE se vor stoca in platforma si in felul acesta te poti antrena MIERCURI, cu un antrenament la care nu ai ajuns la timp LUNI. Totul se transmite la o calitate HD si cu un sound exceptional, stfel incat tu sa ai senzatia ca esti in sala si te antrenezi odata cu cei prezenti in club.

Vei gasi in fiecare saptamana ore de YOGA, PILATES, FUNCTIONAL, COMBAT, CONDITIONING, STRENGTH & antrenamente pe care tu le poti lucra in confortul propriei case.

Antreneaza-te online, acasa, cu Neby Fitness LIVE.