Geo Bogdan

Coach

Este unul dintre cei mai renumiti antrenori din Romania, cu o experienta de peste 20 de ani in fitness, sanatate si wellbeing.  “Am inceput sa studiez profund anatomia, biomecanica corpului, zonele de energie, antrenamentul functional, Yoga, Pilates pentru a-mi echilibra corpul si a evita operatiile la coloana, care multi medici ma asigurau ca sunt iminente.” El si-a inceput preocuparea pentru dezvoltarea corpului si a mintii inca de la 13 ani. “Era greu de crezut la acea vreme ca pot deveni un sportiv cu dezavantajele mele fizice, iar acum, la 40 de ani, pot sa fac lucruri cu corpul meu, care la 18 pareau imposibil de realizat,” ne spune Geo cu mandrie.

Incepand cu 2015 a fost organizator si master trainer al taberei The Code – un program de antrenamente, nutritie, educatie, introspectie si motivatie, menit sa produca o schimbare profunda si permanenta in fizicul si psihicul uman.

Geo a devenit cunoscut pentru pasiunea si energia debordanta pe care le investeste la fiecare curs predat, precum si pentru minutiozitatea cu care descrie forma corecta de executie a fiecarui exercitiu. El a fost primul antrenor care a introdus in Romania conceptele de antrenament functional si in circuit, a inventat si patentat forme inovatoare de antrenament precum Circuitul 1K, ISO si FLOw.