Georgiana Buta

Trainer

Georgiana Buta -Mi-am început cariera în industria asigurărilor fiind implicata în diferite proiecte din diferite domenii ale industriei timp de aproape 7 ani. În această perioadă, am avut sansa să lucrez alături de oameni care își iubeau meseria și de la care am învățat multe lucruri utile și interesante.
Am descoperit Yoga acum 4 ani și a fost un tip de antrenament cu totul nou pentru mine, deoarece până atunci, fiind o persoană foarte energică și dinamică, toate antrenamentele mele zilnice erau Body Combat, Body Pump, Running, etc. În curând, mi-am dat seama ca yoga a fost de fapt exact ceea ce aveam nevoie pentru a crea echilibrul perfect în antrenamentele mele și în viața mea de zi cu zi.

Prin yoga, am descoperit modul in care imi doresc sa traiesc: să trăiesc într-un mod care este aprope de inima mea, cat mai conștient și creativ. Am descoperit, de asemenea, că îmi place să învăț și să împărtășesc cunoștințele mele cu oameni curioși ca mine, pentru ca împreună să putem crește această comunitate frumoasa.
Stilul meu de predare este creativ, dar îmi place să îi încurajez pe studenții mei să încerce lucruri noi, să îi fac curioși și să îi ajut să descopere cat mai multe despre practica lor. Cred că secretul longevității, atunci când practici yoga ca stil de viață, este să construiești o bază puternică, astfel încât să poți progresa și extinde în mod constant practica cu forme noi provocatoare.