Antrenamente personale

Antrenamentul personal este cea mai intensa metoda de exercitiu fizic. Fiind integral personalizat pe obiectivul, stilul de viata si nivelul fizic al clientului, aceasta este metoda prin care se poate ajunge la cele mai bune rezultate.

 

Fie ca este o optiune pe termen lung, sau doar o modalitate de a-l ajuta pe client sa isi formeze propria rutina sportiva, antrenamentul personal cu un trainer dedicat este formula ideala de a incepe o viata activa.

Intrebari frecvente Antrenor Personal

Este o sesiune de antrenament care se desfasoara in sala de fitness, sub indrumarea unui antrenor personal care va coordona, indruma si recomanda miscari, gandite sa imbunatateasca conditia fizica a clientului.

Este o persoana avizata de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei sa creeze antrenamente si exercitii personalizate si adaptate pe nevoile clientului.

Depinde de obiectivul fiecarei persoane. Pentru clientii care isi doresc imbunatatirea conditiei fizice, le recomandam 3 sedinte de antrenament pe saptamana. Clientilor cu obiective de crestere in masa musculara sau pierdere in greutate, le recomandam minim 4 sedinte pe saptamana.

Este necesar sa ai imbracaminte sport, confortabila, care sa nu limiteze miscarile. Incalatamintea sport cu talpa aderenta, un prosom si o sticla cu apa de asemenea nu trebuie sa lipseasca.

Un pachet de antrenamente personale inseamna un abonament care poate sa includa 10 sau 20 de antrenamente.

Un pachet de antrenamente personale inseamna un abonament care poate sa includa 10 sau 20 de antrenamente.

Pachetul de 10 antrenamente personale are o valabilitatea de 30 de zile. Pachetul de 20 de antrenamente personale are o valabilitatea de 60 de zile.

Cere acum oferta