Oferta Black Friday la Neby Fitness

La Neby Fitness este acea perioada cand gasesti cele mai bune preturi din an la abonamente.

 • Daca urmaresti participantii din programul de remodelare corporala BecomeFit si admiri rezultatele lor, pe care le postam pe canalalele noastre de socializare, te anuntam ca am suplimentat cu 10 ABONAMENTE la PRET REDUS oferta noastra de Black Friday
 • Daca planuiesti sa te antrenezi in sala de fitness, langa alti membri care de la o zi la alta sunt din ce in ce mai atletici, avem in oferta de Black Friday 10 ABONAMENTE Fitness de 3 LUNI si 10 ABONAMENTE Fitness de 1 LUNA la CEL MAI BUN PRET din an.
 • Cea mai mare parte din membri Neby Fitness au un antrenor personal care le organizeaza programul si structura detaliata a antrenamentului. Suntem convinsi de aportul important pe care il pot aduce antrenorii nostri in viata fiecarei persoane, si pentru ca ne dorim sa imbunatatim conditia fizica a tuturor celor ce isi doresc sa se antreneze cu specialistii nostri, am suplimentat numarul cu 10 PACHETE de 10 ANTRENAMENTE PERSONALE disponibile de Black Friday si 10 PACHETE de 4 ANTRENAMENTE PERSONALE de Grup.
 • Este simplu sa mananci sanatos. Dar oare ce consideri tu alimentatie sanatoasa, chiar este ceea ce ii trebuie corpului tau? Am ajutat sute de persoane sa inteleaga ce inseamna o alimentatie corecta, adaptata la stilul de viata, nivelul de sport practicat, varsta si alte particularitati. Daca iti doresti si tu un PLAN ALIMENTAR personalizat pe 30 de zile, avem doar 10 PACHETE DE NUTRITIE disponibile in oferta de Black Friday.

REZERVA-TI ABONAMENTUL

  Selecteaza oferta:

   

  *Oferta este valabila in perioada 7-11 noiembrie 2022.

  *Rezervarea din aceasta pagina a serviciului este valabila 12 ore si in cazul in care nu se prezinta o dovada de plata a serviciului achizitionat, rezervarea devine nula.

  *Data maxima de activare a abonamentului este 31 decembrie 2022.

  *Pachetul de Antrenamente Personale de Grup este disponibil daca este achizitionat de minim 2 persoane in perioada campaniei de Black Friday si in conditiile de desfasurare mentionate din Termenii si Conditiile clubului.