Stretch your limits cu adidas Adipower

Cei mai multi dintre noi ne depasim limitele in fiecare zi, dar doar 20%  o si constientizam…

In fitness, orice antrenament in plus este o piatra la temelia obiectivului tau, iar pentru a-ti indeplini obiectivul, ai nevoie de tot mediul propice care sa te sustina. De la prieteni, familie si pana la un somn bun, sunt factori importanti ce contribuie la realizarea obiectivului.

Confortul vine atat de la hainele pe care le purtam, cat si de la produsele de ingrijire corporala pe care le folosim. Oare te simti bine si te poti concentra intr-un antrenament, daca deodorantul tau nu persista, iar antrenorul tau sta intotdeauna la mai putin de un metru de tine? Dar cand esti in timpul orelor de aerobic sau cycling iar colegul/colega de langa tine NU foloseste produse de protectie, mai poti fi atent/atenta la instructor?

Hai sa-ti spun un secret…. 

adidas Adipower

adidas a lansat de curand cel mai inovator antiperspirant, iar tehnologia ce sta la baza lui se numeste Smart Body Response, si  iti asigura pana la 72 de ore de protectie. Tehnologia isi regleaza actiunea in mod inteligent, mizand pe reactiile corporale. Ceea ce inseamna ca odata activata de caldura, reactioneaza si se adapteaza nevoilor tale, prin eliberarea parfumului ca raspuns la ridicarea temperaturii corporale, cauzata de miscare.

Linia de produse ADIPOWER este destinata femeilor si barbatilor activi care isi testeaza limitele in fiecare zi si vor sa se simta increzatori in ei indiferent de circumstante.

Produsele pe care le folosesti trebuie sa reflecte personalitatea ta, astfel incat dupa fiecare antrenament incheiat sa-ti spui #AsStrongAsIAm, pentru ca maine sa continui cu aceeasi atitudine.

Linia noua de produse #Adipower cu tehnologia Smart Body Response este testata de echipa noastra si confirmam 100% senzatia de protectie si confort. Ai nevoie de ele si ai nevoie de noi.

Keep going & stretch your limits

Inscrie-te acum

    Alege Clasa