Redeschiderea cluburilor Neby Fitness – masuri de siguranta

Siguranta este prioritatea nr #1 pentru echipa Neby Fitness, in perioada urmatoare

Asa cum bine stiti promovam intens sanatatea prin toate actiunile noastre. Odata cu redeschidere cluburilor, ne asiguram ca se vor respecta atat de catre echipa noastra cat si de catre membri cluburilor Neby Fitness, toate protocoalele create pentru a desfasura activitatile fizice in deplina siguranta si igiena.

Va asiguram ca in acest moment suntem in contact cu autoritatile statului, pentru a afla toate reglementarile impuse pentru redeschiderea in siguranta a cluburilor noastre.

Modificare orar Neby Fitness
*Este important de stiut ca orarul cluburilor Neby Fitness va fi modificat astfel incat toti membrii nostri sa poata accesa serviciile achizitionate. Incepand cu 15.06.

Orarul cluburilor Neby Fitness va fi modificat astfel:
– Luni-Vineri 06:30 – 22:30
– Sambata-Duminica – 08:00 – 20:00

Verificarea starii de sanatate
Vom verifica temperatura corporala cu termometre digitale atat a colegilor din echipa cat si a membrilor Neby Fitness. Persoanele cu o temperatura mai mare de 37.3 grade, nu vor putea avea acces in club.

Solutii dezinfectante
Vom solicita tuturor persoanelor care intra in cluburile Neby Fitness, sa foloseasca solutiile si covoarele dezinfectante.

*Membrii vor trebui sa foloseasca solutiile dezinfectante pentru curatarea echipamentelor inainte si dupa folosirea aparatelor/accesoriilor. Se vor folosi recipientele cu dezinfectanti pentru suprafete, puse la dispozitie in toate zonele cluburilor.

Echipament de protectie
Echipa noastra va purta in permanenta masca de protectie pentru fata si manusi.

Panouri plexiglass
Cluburile noastre vor fi dotate cu panouri de plexiglass in zona de front desk, pentru a asigura nivelul de protectie atat al membrilor cat si al echipei Neby Fitness, la orice interactiune.

Semne de siguranta
Pentru a reaminti constant importanta respectarii masurilor de siguranta, vom avea afisate in toate zonele cluburilor noastre seturi de reguli si semne de distantare sociala.

Vestiare
Unele vestiare vor fi inchise pentru a asigura distanta de siguranta de 1,5 metri. Vom recomanda membrilor sa vina deja imbracati cu echipamentul de sala, pentru a evita aglomerarea vestiarelor.

Dusurile nu vor putea fi folosite, cel putin pana la urmatorul set de masuri transmise de catre autoritatile statului.

Clasele de grup
Vom putea desfasura ore de grup într-un numar mai restrans de persoane, fata de cel obisnuit si doar în baza rezervarilor. Va rugam sa verificati pagina a fiecarui club sau aplicatia de membru, pentru a putea vedea orarul de aerobic.

Acest set de masuri va avea un update constant, odata ce vom primi toate normele de siguranta din partea autoritatilor statului.