Te așteptăm să te antrenezi la noi, la fel de simplu ca și până acum

Abia așteptăm să ne revedem membrii la sală, din 15 iunie. Am făcut o mulțime de pregătiri, astfel încât tu să poți să te antrenezi în siguranță la noi. Toate regulile noi pe care le-am implementat sunt menite să protejeze sănătatea membrilor și a angajaților noștri, dar și să respecte normele impuse de autorități.

De aceea, de acum va trebui să-ți rezervi vizita la sală, chiar și atunci când te antrenezi doar în zona de aparate. Aceste rezervări se fac online foarte simplu, din UPfit.today sau contul de membru de pe website-ul nostru.

Nu trebuie decât să accesezi secțiunea REZERVĂ ACCESUL ÎN SALĂ, iar apoi să alegi locația, data și ora la care vrei să vii la sală. În continuare îți vei alege o perioada pe care o rezervi, în funcție de numărul de locuri disponibile.

Este important de știu că aceste rezervări sunt doar pentru momentul în care ajungi la sală, nu pentru toată perioada pe care vrei să o petreci la noi. Astfel, dacă îți rezervi perioada 09:00 – 09:30, înseamnă că trebuie să ajungi la sală între orele 09:00 și 09:30 pentru a intra în locație.

Aceste rezervări online se pot face cu cel puțin 2 ore înainte de vizita la sală.

De asemenea, cei care își fac rezervare pentru o clasă de grup, nu mai trebuie să-și facă rezervare de acces pentru a intra în acea clasă.

Atenție, fără o astfel de rezervare nu vă putem permite accesul în nicio zonă din sala de fitness.

Rezervările online în aplicație sunt disponibile numai dacă ți-ai actualizat aplicația la ultima versiune din Store.

Ne vedem la antrenamente!